Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Proteinpulver

Skrivet:    ·  träning & hälsa
Jag tänkte berätta vad jag använder för proteinpulver, jag använder Female protein som jag köper på XXL. Är väldigt gott och finns till och med hela hallon bitar i den. Den passar perfekt att blanda i en smoothie eller blanda ut den med din favorit dricka. 
 
Lite om proteinet:
FEMALE PROTEIN är ett fantastiskt proteintillskott speciellt framtaget för tjejer! Den innehåller protein från både mjölk, vassle och soja. Protein hjälper dig att bygga upp din kropp och få fasta fina former. 

Kroppen behöver ett fullvärdigt protein med alla essentiella aminosyror för att bygga upp och reparera alla kroppens vävnader samt vid uppbyggnad av hormoner, enzymer och immunförsvar. Om kosten innehåller för lite protein bryts kroppens vävnader ner istället för att byggas upp, vilket resulterar i att ämnesomsättningen minskar och att man blir orkeslös och slapp i kroppen. 

Protein ger också en hög mättnadskänsla och passar utmärkt som mellanmål och som en del av en låg-kolhydratsdiet eller GI-diet. FEMALE PROTEIN kan med fördel också intas efter träning i samband med diet för att förbättra återhämtningen och minska muskelnedbrytningen i samband med träning. 

FEMALE PROTEIN är berikad med matsmältningsenzym (papain), som underlättar nedbrytningen av proteinet i kroppen och minskar
 
 Ni hittar det här!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo